Amasya İl Koordinatörlüğü

Amasya İl Koordinatörlüğü Tarafından Danışman Firmalara ve Potansiyel Başvuru Sahiplerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi.


TKDK Amasya İl Koordinatörlüğünde danışman firmalara ve potansiyel başvuru sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Amasya İl Koordinatörlüğü uzmanları tarafından gerçekleştirilen sunumda danışman firmalara proje hazırlık aşamalarında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında  bilgiler verildi.

Amasya İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen  toplantıda, danışman firmalara IPARD II 2. Çağrı Dönemi, proje hazırlık sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında detaylı bilgiler verildi.
Potansiyel başvuru sahiplerinin de hazır bulunduğu toplantıda , yatırımcıların süreçten haberdar olması adına soruları yanıtlandı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından 12 Haziran 2017 tarihinde ilan edilen başvuru çağrı ilanında, Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanmasına yönelik  tedbirden 122 milyon Avro bütçe ve %50 destek sağlanacak.