Amasya İl Koordinatörlüğü

ASKON ASKON ÜYELERİ TKDK İL KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE





Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Amasya Şubesi Başkanı Ali Adnan KESKİNER dernek üyeleri ile birlikte İl Koordinatörlüğümüzü ziyaret etti.
Ziyarette Dernek Başkanı Ali Adnan Keskiner,  ve çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren dernek üyeleri İl Koordinatörü Okan Sezgin’den Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu faaliyetleri ve IPARD programı hakkında bilgi aldılar. Sezgin 10 Kasım 2014 tarihinde 13. Başvuru Çağrı İlanı’nın yayımlandığını ve 10 Şubat 2015 tarihinde sona erecek olan başvurular kapsamında 187 Milyon Avro hibe sağlanacağını belirtti.
IPARD programı kapsamında ülkemize tahsis edilen kaynaktan İlimizin azami düzeyde yararlanması için bıkmadan yorulmadan çalıştıklarını ve her zaman girişimcilerimizin yanında olduklarını ifade eden Amasya İl Koordinatörü Sezgin girişimcilerden özellikle sivil toplum kuruluşu üyelerinden hibe programlarına azami ilgi göstermelerini bekliyorum dedi. 
Dernek Başkanı Keskiner ise; ilgili işadamlarımızı bir araya getirerek bu destekler hakkında bilgi paylaşımında bulunulması ve yatırımların çoğaltılmasının, ortaklıkların kurulmasının ve istihdamın arttırılmasının İlimiz ekonomisi ve girişimciler için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.