Amasya İl Koordinatörlüğü

İl Koordinatörü Dikici'den KÜSİ Kapsamında Firma Ziyareti





Amasya’da, Vali Dr. Osman Varol başkanlığında oluşturulan “Amasya Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama ve  Geliştirme Kurulu” sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Taşova'da faaliyet gösteren Üretim Tesislerini ziyaret ederek,firmaların çalışmalarını yerinde inceledi.

Kamu–Üniversite–Sanayi İşbirliği çalışmaları kapsamında; Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vekili Dursun Pazar, KÜSİ Amasya İl Temsilcisi Doç. Dr. Arif Gök, İŞKUR İl Müdürü Osman Yılmaz, KOSGEB Amasya Müdürü Bayram Ali Kukuş,TKDK İl Koordinatörü Cengiz Dikici,OKA Amasya Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Yunus Sunar ve araştırmacı Erhan Biçer’den oluşan heyet; Taşova ilçesinde faali,yet gösteren firmalara  temas ve ziyaret gerçekleştirerek Destek programları,Proje yazma yönlendirme, İnovasyon Mentörlük hizmetleri konularında görüş alış verişinde bulunarak, kamu destek ve teşvikleri hakkında bilgiler verdiler.

Ziyaret noktalarından biri olan Özgür Mobilya fabrikasında incelemelerde bulunan heyete işletmeyi gezdiren Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Ağış; "2003 yılında başlattıkları üretimi her geçen yıl artırdıklarını ve tasarımlarını geliştirdilerini belirtti. 10 Mart 2020'de 5.'si düzenlecek olan Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılacaklarını idafe eden Ağış,TKDK,OKA ve KOSGEB'in desteklerini önemsediklerini ve bu yönde çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Kusi heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AĞIŞ, çalışmalarında başarılar diledi."